باید اقداماتی برای نجات علوم پایه انجام شود
قائم مقام فرهنگستان علوم با تاکید بر این که فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه نسبت به آینده شغلی خود اطمینان ندارند، گفت: باید راه کارها و اقداماتی برای نجات علوم پایه در ایران انجام شود؛ چرا که این رشته ها به دلایل مسائل معیشتی و اشتغال کمتر مورد توجه دانش آموزان قرار میگیرند. به
قائم مقام فرهنگستان علوم با تاکید بر این که فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه نسبت به آینده شغلی خود اطمینان ندارند، گفت: باید راه کارها و اقداماتی برای نجات علوم پایه در ایران انجام شود؛ چرا که این رشته ها به دلایل مسائل معیشتی و اشتغال کمتر مورد توجه دانش آموزان قرار میگیرند.
به گزارش ایسنا، در مراسم تقدیر از پژوهشگران جوان علوم پایه کشور که امروز به مناسبت روز گرامیداشت ابوریحان بیرونی برگزار شد با تاکید بر این که امسال تغییراتی را از نظر امکانات برای برندگان جایزه ابوریحان بیرونی فراهم کردیم گفت: معتقدیم باید جایگاه علوم پایه در کشور تقویت شود متاسفانه به رشته های علوم پایه در دانشگاه کم لطفی میشود. در صورتی که این رشته ها نظیر ریاضی ، فیزیک، شیمی و غیره جایگاه بسیار ویژه ای در هر جامعه ای باید داشته باشد.
وی تاکید کرد: یکی از مسائلی که موجب میشود رشته های علوم پایه مورد بی مهری قراربگیرند، مسائل معیشتی و اشتغال است. با وجودی که فارغالتحصیلان رشته های مهندسی و پزشکی همواره جایگاه ویژه ای از نظر شغلی دارند و فارغالتحصیلان آن نسبت به آینده شغلی خود مطمئن هستند، اما وضعیت در رشته های علوم پایه این گونه نیست به همین جهت نخبگان ودانش آموزان ما در انتخاب رشته های تحصیلی کمتر به رشته های علوم پایه توجه میکنند.
قائم مقام فرهنگستان علوم با تاکید بر این که باید رشته های علوم پایه در کشور را نجات بدهیم گفت: علاوه بر جایگاه آینده شغلی رشته های علوم پایه که وضعیت خوبی ندارند متاسفانه فارغالتحصیلان این رشته نیز جایگاه و پرستیژی که فارغ التحصیلان رشتههای مهندسی و پزشکی از آن برخوردار هستند،را دارا نیستند و عنوانی برای فارغالتحصیلان رشته های علوم پایه در نظر گرفته نشده است.
دکتر صالحی تاکید کرد: ما در فرهنگستان علوم اقداماتی رابرای تقویت جایگاه رشتههای علوم پایه انجام دادیم که یکی از آنها راه اندازی پیوسته فیزیک بود که از مجموع یک سری دانشها تشکیل شد. در واقع فارغ التحصیلان این رشته هم از عنوان دکتری بهره میبردند و هم این که میتوانستند دکترای پیوسته ریاضی را داشته باشند تا بعد ازفارغ التحصیلی امکان استخدام آنها در دانشگاهها و فرهنگستان ها فراهم شود. بنابراین معتقدیم باید راهکارهایی برای نجات این رشته ها به کار بگیریم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰