تاریخ انتشار: جمعه 28 آبان 1400 - 1:20

ایسنا/ایلام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: همکاری همه دستگاه ها برای آموزش اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا برای تمام اقشار جامعه ضروری است که خوشبخانه این مهم در حال تحقق است.  دکتر ” شاهماری” در جلسه هم اندیشی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با ادارات و نهادهای دارای رویکرد فرهنگی و آموزشی، اظهار کرد:

ایسنا/ایلام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: همکاری همه دستگاه ها برای آموزش اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا برای تمام اقشار جامعه ضروری است که خوشبخانه این مهم در حال تحقق است.

 دکتر ” شاهماری” در جلسه هم اندیشی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با ادارات و نهادهای دارای رویکرد فرهنگی و آموزشی، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان خط مقدم مبارزه با کرونا اقدامات ارزشمندی به کار گرفته که مورد رضایت مردم بوده است.

وی گفت: تاکنون مباحث تخصصی در رابطه با بیماری کرونا و نحوه راههای پیشگیری از آن برای جامعه بیان شده و اکنون نیاز است که به زبان‌های دیگر از جمله فرهنگ و هنر نیز مردم را از خطرات بیماری کرونا آگاهی نگاه کرد.

وی افزود: هنرمندان و جامعه فرهنگی در بین جامعه احترام و جایگاهی والا دارند و استفاده از ظرفیت این عزیزان برای مقابله با بیماری کرونا؛ یکی از اهداف و برنامه هایی است که باید برای عملیاتی شدن آن تلاش کنیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام تاکید کرد: تلاش کنیم آموزش های مربوط به اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا برای تمام اقشار جامعه قابل دسترس باشد و در این راستا همکاری و همراهی دستگاه‌ها و ارگان‌های استانی لازم است.

شاهماری تصریح کرد: یکی از ظرفیت هایی که می‌توان در این شرایط برای مقابله با بیماری کرونا از آن به خوبی بهره برد، ظرفیت صدا و سیما، خبرگزاری ها و فضای مجازی است که با مطالب و موضوعات مختلف پیشگیرانه در رابطه با بیماری کرونا به مردم آموزشهای لازم را انتقال دهند.

وی یادآور شد: وظیفه ما این است که برای رسانه‌ها و فضای مجازی محتوای مناسب در رابطه با آموزش‌های پیشگیرانه تهیه  کنیم.

دکتر “جمیل صادقی فر”  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز اظهار کرد: با زبان تخصصی در حوزه سلامت آموزش‌های مناسب به مردم جامعه انتقال یافته و اکنون نیز باید هنرمندان وارد عرصه شوند و بخشی از این رسالت را بر عهده گیرند.

وی  با بیان اینکه در سامانه غربالگری کرونا ۹ درصد مردم ثبت‌نام کرده اند، خاطرنشان کرد: در جامعه ما سه گروه در مقابله با بیماری کرونا وجود دارد. گروه اول کاملاً مسائل بهداشتی را رعایت می‌کنند، گروه دوم بیشتر اوقات رعایت می‌کنند و گروه سوم کاملا نسبت به اقدامات پیشگیرانه بی‌تفاوت هستند و مشکل ما در آینده در مقابله با بیماری کرونا؛ همین گروه سوم هستند که باعث شیوع و انتشار این بیماری می‌شوند.

وی ادامه داد: در پایان تعطیلات به دلیل اینکه بسیاری از مردم اصول پیشگیرانه را رعایت نمی‌کنند، با افزایش آمار بیماران مواجه خواهیم شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: باید از همه ظرفیت ها از جمله ظرفیت و پتانسیل رسانه‌ها، هنرمندان، سفیران سلامت دانش آموزی و …. برای مقابله با کرونا استفاده کنیم تا از شیوع و انتشار این بیماری جلوگیری شود.

در ادامه نیز اسفندیار رستمزاد مدیر کل آموزش و پرورش استان در سخنانی ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های مسئولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در رابطه با مبارزه با بیماری کرونا، با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد جامعه با آموزش و پرورش در ارتباط هستند، اظهار کرد: از این ظرفیت عظیم می‌توان برای انتقال آموزش‌های پیشگیرانه بیماری استفاده کرد.

وی همچنین از آمادگی و همکاری کامل آموزش و پرورش با دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با بیماری کرونا خبر داد و گفت:  دانشگاه علوم پزشکی با همکاری فرهنگ و ارشاد اسلامی، رسانه ها، آموزش و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان محتوای آموزشی متناسب با دانش آموزان تولید نماید تا در اختیار جمعیت عظیم دانش‌آموزان قرار داده شود.

” عمران خودآموز” مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات مجموعه مسئولان و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی در مقابله با بیماری کرونا گفت: در سطح استان در جهت پیشگیری از انتشار کرونا و قطع زنجیره انتقال آن؛ پویش‌های مختلفی تشکیل شده که در این راستا فعالیت موثری دارند.

وی  افزود: هنرمندان به عنوان قشر ارزشمند و فرهیخته جامعه می‌توانند در عرصه انتقال مفاهیم آموزشی پیشگیرانه و مبارزه با کرونا حوزه سلامت را یاری کنند و در این راستا نیز بسیاری از هنرمندان استانی در فضای مجازی اقداماتی در جهت تشریح ترویج فرهنگ پیشگیرانه انجام داده‌اند که قابل تقدیر است.

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل