تاریخ انتشار: پنجشنبه 27 آبان 1400 - 12:07

مدیر اجرایی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: قرنطینه برای متوقف کردن رشد کروناویروس کافی نیست. به گزارش ایسنا، در حال حاضر همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ موجب شده بیش از ۳۰۹ هزار مبتلا در جهان برجا گذاشته و به فوت بیش از ۱۳ هزار نفر نیز منجر شده است. پس از چین کشورهای ایتالیا، آمریکا،

مدیر اجرایی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفت: قرنطینه برای متوقف کردن رشد کروناویروس کافی نیست.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ موجب شده بیش از ۳۰۹ هزار مبتلا در جهان برجا گذاشته و به فوت بیش از ۱۳ هزار نفر نیز منجر شده است. پس از چین کشورهای ایتالیا، آمریکا، اسپانیا و آلمان بیشترین موارد ابتلا به این بیماری را گزارش کرده‌اند.

به گفته مدیر اجرایی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت اقدامات مرتبط با قرنطینه که در حال حاضر در بسیاری از کشورها اجرایی شده به تنهایی برای متوقف کردن روند رشد این بیماری کافی نیست.

وی افزود: آنچه نیاز است در حال حاضر بر آن تمرکز کنیم شناسایی بیماران، افراد آلوده به کروناویروس و قرنطینه کردن آنان است. همچنین ضرورت دارد افرادی را که با مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در ارتباط بوده‌اند شناسایی شده و تحت کنترل قرار گیرند.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک نیوز، مدیر اجرایی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: درصورتیکه اکنون اقدامات و تدابیر حفظ سلامت عمومی به درستی در نظر گرفته نشود زمانیکه این محدودیت‌ها لغو شوند با خطر بازگشت بیماری کووید-۱۹ روبرو می‌شویم.

منبع:ایسنا

خروج از نسخه موبایل