مسکن و اشتغال دو مشکل بزرگ جامعه ایثارگری کشور
ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: براساس آمار موجود نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر با مراجعه به بنیاد شهید و امور ایثارگران تقاضای شغل دارند، همچنین حدود ۷۰۰ هزار متقاضی در حوزه مسکن وجود دارد و این یعنی مسئله اشتغال و مسکن دو موضوع بسیار مهم در این نهاد است. امیرحسین قاضیزاده
ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: براساس آمار موجود نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر با مراجعه به بنیاد شهید و امور ایثارگران تقاضای شغل دارند، همچنین حدود ۷۰۰ هزار متقاضی در حوزه مسکن وجود دارد و این یعنی مسئله اشتغال و مسکن دو موضوع بسیار مهم در این نهاد است.
امیرحسین قاضیزاده هاشمی ۱۳ آبانماه در دیدار با نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: بنیادشهید و امور ایثارگران وظیفه بسیار ویژه و مهمی بر عهده دارد که عمده این وظایف در حوزه مسائل فرهنگی است و میتوان گفت یکی از نهادهای دینی و انقلابی موجود در ایران بنیاد شهید و امور ایثارگران است، زیرا افرادی که در شرایط سخت پشتیبان مکتب و انقلاب خود بودند را حفاظت کرده و کرامت میبخشد، یکی از مشکلات موجود در جامعه امروز فراموش کردن یاد مرگ است، این مسئله در بین مسئولان نیز وجود دارد و برخی غفلتها به دلیل فراموش کردن کوتاهی دوران مسئولیت و همچنین کوتاهی عمر است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخشهای مختلف متفاوت است، در برخی مواقع برادران و خواهران شهدا نیز جزو جامعه هدف هستند، اما برخی مواقع جزو جامعه هدف محسوب نمیشوند که این موضوع نیز یک مشکل است و نیاز به اصلاح و یکپارچهسازی دارد.
وی اضافه کرد: بر اساس آمار موجود ۳۰۰ هزار نفر با مراجعه به بنیاد شهید و امور ایثارگران تقاضای شغل دارند، همچنین حدود ۷۰۰ هزار متقاضی در حوزه مسکن وجود دارد و این یعنی مسئله اشتغال و مسکن دو موضوع بسیار مهم در این بنیاد است، همچنین حدود ۱۰۰ هزار نفر از بنیاد شهید کمک معیشت دریافت میکنند و حدود ۴۰ هزار نفر نیز در صف دریافت این کمکها هستند.
قاضیزاده هاشمی عنوان کرد: براساس مصوبه دولت سهم قابل توجهی از طرح جهش تولید مسکن به ایثارگران اختصاص پیدا میکند، همچنین در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز سهمیهای از منابع اشتغال مخصوص ایثارگران در نظر گرفته شده است، افرادی که توانایی خوداشتغالی ندارند نیز توسط سازمانهای توانمندساز حمایت میشوند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان گفت: برنامه ویژهای در خصوص ساماندهی گلزارهای شهدا وجود دارد، درصدد هستیم گلزارهای شهدا به کانونهای بزرگ معرفتی و فرهنگی تبدیل شوند، مقدمات این طرح در برخی استانها فراهم شده و بهزودی در سایر استانها نیز انجام میشود و مزار شهدا به مراکز فرهنگی عمده تبدیل شود.
جامعه ایثارگری و خانوادههای شهدا مطالبات بهحق فراوانی دارند
در ادامه حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام- نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه متاسفانه مسائل و مشکلات استانهای کوچک در سطح کلان مورد توجه قرار نمیگیرد، اظهار کرد: مردم این استان با مشکلات بسیاری مواجه هستند، مهمترین خواسته آنها محرومیتزدایی و تحقق عدالت است.
وی در ادامه با بیان اینکه حضور میدانی مسئولان در شهرستانها و استانهای کشور بسیار ارزشمند است، گفت: حضور مسئولان در بین مردم همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز بوده است، مسئولان باید برای آشنایی با مسائل و مشکلات به نقاط مختلف سفر کنند و از نزدیک مشکلات را ببنند تا بتوانند برای حل آنها گام بردارند.
نکونام تاکید کرد: سفرهای مسئولان به استانها باید حساب شده و کاربردی باشد، این سفرها نباید تنها به تشکیل جلسه خلاصه شود، بلکه باید مسئولان با حضور در بین مردم درد دل و گلایههای آنها را بشنوند.
نماینده ولیفقیه در چهارمحال و بختیاری در پایان با اشاره به اینکه جامعه ایثارگری و خانوادههای شهدا مطالبات بهحق فراوانی دارند، تصریح کرد: متاسفانه این قشر از سوی برخی مردم و دستگاههای اجرایی مورد بیمهری قرار میگیرند، باید حل مشکلات این قشر در اولویت بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار بگیرد، برخی دستگاههای اجرای قدرشناس جایگاه ایثارگران نیستند.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰